2011. április 24., vasárnap

Rab Virág: Diagnózisok és terápiák - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Diagnózisok és terápiákA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az első világháború eredményeképpen felszínre került problémahalmazzal kapcsolatos politikusi reagálásokat és azok következményeit jól ismerjük szerencsére hazánkban is viszonylag alapos a terület szakirodalma. A nagy világégés alaposan átrajzolta a világgazdaság helyzetét, s itt nem csak arra kell gondolni, hogy maga a háború hatalmas gazdasági károkkal is járt. Nem sokat tudunk azonban a gazdasági és pénzügyi szakemberek - sok esetben a politikusi megfontolásokkal szembemenő - diagnózisairól és terápiáiról e problémákkal (az aranypénz-rendszer megingásával, a háborús adósságokkal, az inflációval vagy a fizetési mérlegek zavarával) kapcsolatban. Rab Virág kötete egyfelől ezeket a reakciókat mutatja be, másfelől végigkíséri a nemzetközi együttműködési politika útját a Brüsszeli Nemzetközi Pénzügyi Konferenciáig. A könyv abból a hipotézisből indul ki, hogy a pénzügyi és gazdasági kérdések megoldására az elméleti közgazdaságtan területén járatos, gazdasági tapasztalatokkal rendelkező szakemberek sokkal alkalmasabbak voltak politikustársaiknál. A szerző arra a következtetésre jut, hogy a szakemberek sikertelenségének oka elsősorban a világgazdaság nagymértékű átalakulásának figyelmen kívül hagyása és az új helyzethez való alkalmazkodás elhúzódása volt. Maga a kötet valójában egy igen rövid időszakot vizsgál (az említett konferencia 1920 szeptemberében volt), ám annál alaposabban - kis kitekintéssel egészen 1921-ig. Részletesen foglalkozik az államháztartás, a valuta és az árfolyamok, a nemzetközi kereskedelem vagy a nemzetközi hitelek kérdésével. A végig alaposan jegyzetelt kötetet bibliográfia és névmutató zárja, a könyv mellékletében pedig megtalálhatjuk a konferencia dokumentumait, valamint részletes gazdasági táblázatokat is. A korszak kevésbé ismert aspektusával foglalkozó kötet széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-693-278-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 01:55
. Rab Virág: Diagnózisok és terápiák - Jelenlegi ára: 2 295 Ft