2011. április 30., szombat

Cili sál - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Shankara kollekció 2010
Terméknév: Cili sál
Anyaga: 100% pamut
Szín: bordó, barna, sötétkék, világoskék, sárga, narancs
Méretek: 57x169cm
Leírás: Színes sálVáltozatos a 2010-es tavaszi-nyári divat, hiszen idén az örök retró és a játékosság mellett a színek és minták variálhatósága is megjelenik. Nyári kollekciónk nagy része ennek jegyében született.
Ruháink többsége abból a finom indiai pamutból készül, amitől itt Európában már elszokott a közönség. Annak ellenére, hogy több vastagságban készülnek ezek az anyagok, könnyű szerkezetük miatt jól szellőznek, a nyári kánikulában a legkényelmesebbek az ezekből az anyagokból készült ruhadarabok.
Kollekciónkkal szeretnénk könnyed eleganciát és frissességet csempészni a nyári forróságba, színt vinni a hétköznapok világába a nőiesség jegyében. A színek kacér kombinációja mellett például egy-egy játékos zsebmegoldás, vidám minta teszi különlegesebbé ruháinkat. Szeretnénk túlmutatni a konfekcionális öltözködésen, és arra inspirálni a nőket, hogy a megszokott, visszafogott darabok mellett a feltűnőbbeket is beemeljék ruhatárukba.
Ismerős az érzés, amikor első pillantásra megtetszik egy ruha, de azzal érvelve, hogy - Senki nem hord ilyet.... - nem merjük meg- és felvenni azt? Valahol mindennek el kell kezdődnie! Miért ne lehetnénk mi azok, akik elindítják a változást?
Idei őszi-téli kollekciónkban is szeretnénk egyrészt a merészebb motívum- és formavilágot előnyben részesítők, másrészt a letisztultabb irány kedvelőinek is megfelelni. Mindvégig igyekszünk szem előtt tartani a természetes alapanyagok felhasználását, mint a kord, a gyapjú vagy a pamut. Nézze meg a teljes kínálatunkat most: Shankara kollekció 2010Szállítási feltételeink: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (a XIV. kerületben, hétfő: de. 8-12, du. 15-19, kedd: 8-17, szerda: de. 8-12, du. 15-19, csütörtök: 9-18, péntek: 8-16). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. Előre utalás esetén 995 Ft, utánvéttel 1250 Ft-ért szállítunk. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra a szállítási költség megadását követő 7 nap áll rendelkezésére. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, az aktuális készletet éjjelente frissítjük. Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a Shankara Csapata


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2011-05-20 05:06
. Cili sál - Jelenlegi ára: 1 190 Ft